Меню Закрити

Зарядний пристрій 12V Intelligent Battery Charger JC-12V6A

819.00

Є в наявності

Артикул: 1386-066-04 Категорія:

Опис

Зарядний пристрій для акумуляторів JC-12V6A з цифровим індикатором — це універсальний прилад, здатний ефективно заряджати класичні акумуляторні батареї з рідким електролітом, свинцево-кислотні акумулятори, включаючи кальцієві, гелеві та AGM, EFB.

Процес заряджання відбувається по заздалегідь складених програмах та не вимагає від користувача постійного візуального контролю над зарядним пристроєм.Зарядний пристрій може також частково відновлювати акумуляторні батареї завдяки режиму десульфації.

Він автоматично визначає ємкість акумулятора та підбирає оптимальний струм зарядки.

Використовуючи даний прилад, ви зможете якісно заряджати свої акумуляторні батареї та подовжити термін їх експлуатації.

Не підходить до всіх типів літієвих акумуляторів!

Технічні характеристики:

  • Модель: JC-12V6A
  • Вхідна напруга: AC 110-220V
  • Вхідна потужність: AC 60-90W
  • Вихідна напруга: DC 13.8-15.5V
  • Вихідний струм: DC 6A

Інструкція з використання:

1. Червоний затискач приєднується до плюсової (+) клеми акумулятора, чорний затискач приєднується до мінусової (-) клеми акумулятора.
2. Підключаємо зарядний пристрій до джерела живлення, йде зарядка, блимає індикатор FULL. Коли повністю заряджений акумулятор, індикатор повного заряду FUUL завжди горить, входить та починається плаваюча зарядка, яку потрібно продовжувати близько 1-ї години
3. Після зарядки від’єднайте затискач від акумулятора після відключення живлення.

Зимовий і літній шаблон:

1. Для того, щоб не було недозаряду взимку і влітку, зарядний пристрій автоматично визначає температуру навколишнього середовища та автоматично вибирає відповідну напругу заряджання відповідно до температури навколишнього середовища.
2. Температура навколишнього середовища розпізнається кожні 10 секунд. Існує певна помилка під час виявлення, але це не вплине на нормальну зарядку!
3. Ідентифікаційна температура наступна, T<10ºC взимку; 10ºC≤T≤30ºC за нормальної температури; T>30ºC влітку

Режим таймера:

1. Натисніть кнопку таймера, щоб увійти в інтерфейс таймера, виберіть час і запустіть таймер через 5 секунд.
2. Час заряджання, що залишився, відображатиметься під час процесу заряджання.
3. Після закінчення таймера на дисплеї з’явиться напис «OFF» і «timer».

Запобіжні заходи:

1. Категорично забороняється заряджати утилізовані несвинцево-кислотні акумулятори або акумулятори без напруги (літієві акумулятори заборонені)!
2. Коли час заряджання перевищує 12 годин і без нагляду, джерело живлення слід відключити, а довготривале заряджання суворо заборонено!
3. Щоб уникнути нещасних випадків, під час заряджання вийміть акумулятор і помістіть його в безпечне місце для заряджання!
4. Під час заряджання або після завершення зарядки від’єднуйте затискач акумулятора тільки після від’єднання вилку живлення!