Меню Закрити

Датчик авторівня, 3D-Touch (BLTouch) для автоматичного калібрування/вирівнювання платформи 3D-принтера

495.00

Є в наявності

Артикул: 0076-153-10 Категорія:

Опис

Для того, щоб досягти високої точності під час 3D друку, потрібно точно калібрувати інтервал між платформою 3D принтера і соплом. Якщо цей проміжок більше необхідного, перший шар розплавленого пластику може просто не прилипнути до столу. Замість готової моделі ви отримаєте шматок пластику, що висить на екструдері. Якщо проміжок дуже малий або взагалі відсутній, то у кращому випадку ви отримаєте некоректні розміри моделі. У гіршому – не зможете відірвати модель від платформи.

Щоб запобігти калібруванню платформи 3D принтера вручну, ви можете встановити надійний і перевірений часом датчик автокалібрування — 3D Touch. Цей датчик забезпечує рівномірне нанесення першого шару пластику при запуску 3D друку.

Всередині датчика автокалібрування ховається спеціальний щуп, який по команді може висуватися і заміряти проміжок до платформи.

При цьому користувач повинен точно знати проміжок між соплом і цим щупом. Цей зазор повинен бути заданий у налаштуваннях 3D принтера для налаштування показників. Важливо розуміти, що сам датчик автокалібрування вимірює відстань від стола до щупа, а не від стола до сопла.

Датчик 3D Touch (аналог BLTouch) для автоматичного визначення рівня поверхні столу, калібрування/вирівнювання друку 3D-принтера дозволить не підкручувати регулювальні болти перед кожним друком.

Технічні характеристики:

  • Напруга живлення: DC 5V
  • Струм: 15 мА
  • Максимальний (піковий) струм: 300 мА
  • Довжина кабеля датчика: 20 см
  • Довжина додаткових 2х і 3х контактних кабелів: ~100 см
  • Матеріал корпусу: полікарбонат
  • Вага набору: 20 г