Меню Закрити

Плата захисту батареї від перерозряду XH-M609 DC 12-36V

131.00

Є в наявності

Артикул: 1216-032-12 Категорія:

Опис

Плата захисту батареї від перерозряду XH-M609 DC 12-36V

Спрацьовування відбувається при досягненні порогових значень напруги на клемах АКБ, які встановлюються кнопками та відображається на цифровому індикаторі.

Налаштування плати XH-M609:

Лівою кнопкою встановлюється напруга спрацьовування реле. При утриманні кнопки цифри почнуть мигати та можна змінювати лівою кнопкою значення в мінус, а правою кнопкою значення в плюс.
Правою кнопкою встановлюється значення на скільки напруга повинна збільшиться для включення реле. Наприклад якщо перше значення встановлено 12V, а друге значення 2V, то реле спрацює при 14V, а відключиться при 12V.

Плата може виконувати цілий ряд завдань. Наприклад захист акумулятора від розряду. Через неї можна підключити споживачі від акумулятора і встановити поріг виключення, наприклад при 11V і тоді споживачі відключаться від АКБ при цьому значенні. Можна підключити зарядний пристрій, щоб він автоматично підключався для заряджання АКБ, або для його відключення коли АКБ зарядиться.

Можна також на цій платі зробити потужний баласт для скидання зайвої енергії з акумулятора. Наприклад, коли акумулятор заряджається від вітрогенератора, щоб не було перезаряду, за допомогою цього реле можна зробити скидання енергії на нагрів води або повітряний тен. Спрацьовування відбувається при досягненні порогових значень напруги на клемах АКБ, які встановлюються кнопками та відображається на цифровому індикаторі.

Технічні характеристики:

  • Контроль напруги: 12-36V
  • Енергоспоживання: ≤1.5W
  • Похибка вольтметра: 1%
  • Підтримувані акумулятори: універсальна
  • Розмір: 57 мм x 42 мм x 19 мм